Assistència Help Desk Remot

support remot GiGa

Informació per rebre suport remot al seu equip

Posis en contacte amb nosaltres via telefònica, trucant al 93 7939948. Faci clic a l'icone d'accés remot, a la dreta, i descarregarà el programa

TeamViewerQS_es-cjz.exe

Guardi aquest executable

Un cop descarregat, executi'l i notifiquins el seu ID i la seva contrasenya, que apareixerà en la finestra del programari d'acc�s remot

Contacti amb nosaltres i un tècnic qualificat el guiarà en la configuració d'aquest servei

Contacta amb nosaltres...

GiGa

programari - WEB - assessorament - formació
serveis d'enginyeria informàtica

C/ Batlle Trias 63- Parc Can Jalpí - Arenys de Munt - Barcelona
tel:937 939 948 giga@bcngiga.com

© 2014 - GiGa